Eerste artikel toevoegen

Zo zet jij makkelijk je aanbod online


Je verkoopaccount staat klaar! Nu wil je vast zo snel mogelijk je eerste artikel te koop zetten en gaan beginnen met verkopen via bol.com. Volg hiervoor het onderstaande stappenplan.

De eerste check:

Ja? Mooi! Dan kun je aan de slag. Kijk nu de onderstaande uitlegvideo.

En dan… Je eerste artikel toevoegen!

Je zet je artikel in 2 gemakkelijke stappen online.

1

Offer toevoegen

Je start met de invoer van een ISBN- of EAN nummer. Bol.com toont je dan het artikel dat onder dat ISBN- of EAN nummer bekend is.

Vul zelf je offer in. Dit is jouw persoonlijke:

  • prijs
  • voorraad
  • levertijd

De informatie over prijs, voorraad en levertijd kan regelmatig veranderen, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Vandaar dat je deze offerinformatie apart kunt invoeren van de productinformatie.

2

Productinformatie toevoegen

Het artikel is al bekend bij bol.com en toegekend aan een productcategorie. Per productcategorie worden andere beschrijvingen uitgevraagd. Vul hier alle specificaties in van het artikel.

De productinformatie bestaat onder andere uit:

  • een titel
  • beschrijvingen
  • afbeeldingen

Je kunt je productinformatie later altijd nog wijzigen. Goede productinformatie is erg belangrijk en beïnvloedt klanten in de keuze om wel of niet tot aankoop aan te gaan. Lees hier tips voor goede productinformatie, of besteed het uit aan bol.com.

Tip!

Begin met één artikel. Start met het te koop zetten van één artikel om te testen hoe het werkt. Lukt het niet? Dan helpt onze partnerservice je graag!

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!