Nieuw artikel bij bol.com


Wil jij een artikel verkopen dat nog niet bij bol.com te koop is? Dan kun je dit unieke artikel via de volgende stappen online plaatsen.

Een ISBN- of EAN nummer

Om een uniek artikel te koop te zetten is een ISBN- of EAN nummer nodig. Heeft jouw artikel nog geen EAN? Schaf deze aan via:

Artikel toevoegen en productgroep kiezen
Het toevoegen van (unieke) artikelen kan op twee manieren:

Let op!

Bij het kiezen van een productgroep is dit belangrijk om te weten:
– Als een artikel eenmaal is ingedeeld kun je de productgroep niet meer zelf wijzigen
– Een artikel moet altijd in een passende en logische productgroep ondergebracht worden. Kan dat niet? Dan kan het artikel (nog) niet verkocht worden via bol.com.
– Als je een uniek artikel toevoegt, zorg dan dat je zo snel mogelijk de productgroep en productinformatie invult. Na tien dagen worden artikelen die nog niet ingedeeld in een productgroep verwijderd.

Let op!

Je kunt alleen tweedehands artikelen aanbieden die al bekend zijn bij bol.com. Nieuwe tweedehands artikelen kunnen niet worden aangeboden.

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!