Mijn aanbod bij bol.com

Informatie over het aanbieden van je assortiment


Heb je artikelen toegevoegd aan jouw verkoopaccount? Dan kun je ze beheren via de ‘Mijn aanbod’ pagina.

Klik in je verkoopaccount op de pagina ‘Artikelen’ en dan ‘Mijn aanbod’ om je volledige assortiment terug te vinden. Deze pagina is ook te gebruiken op tablet en mobiel.

Mijn aanbod

Onder ‘Mijn aanbod’ staan alle artikelen die je te koop hebt aangeboden via bol.com. Je vindt hier ook artikelen die tijdelijk niet te koop staan vanwege onvolledige productinformatie of onvoldoende voorraad en de artikelen waarvan je zelf hebt aangegeven dat ze momenteel niet te koop zijn. Links bovenaan kun je de artikelen filteren – bijvoorbeeld op ‘Productgroep’.

Jouw assortiment

Op deze pagina is het mogelijk verschillende acties rondom jouw assortiment uit te voeren. Zo kun je eenvoudig de prijzen wijzigen en productinformatie aanvullen of aanpassen. Ook kun je zelf productfamilies maken, ofwel varianten van hetzelfde artikel bij elkaar zetten zodat je klant direct het hele overzicht krijgt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je verschillende kleuren en maten van een paar schoenen wilt bundelen. Hier lees je hoe dat precies werkt.

Niet te koop

Heeft een artikel het label ‘Niet te koop’ gekregen? Dat betekent dat het niet in de winkel aangeboden wordt. Als je op het label klikt, zie je wat hier de reden voor is en weet je welke actie je kunt ondernemen om het artikel wel te koop te zetten. Welke artikelen dit zijn kun je in een oogopslag zien op de ‘Mijn aanbod’ pagina, door bij de filters de optie ‘Offline reden’ te selecteren.

Tip!

Gebruik de filters en de zoekbalk. Je kunt onder andere filteren op levertijd, productgroep, voorraad en productinformatiestatus. Alleen de voor jou relevante filteropties kun je gebruiken. De filters die niet voor jouw artikelen gelden, zijn grijs. De aantallen achter de filteropties maken direct duidelijk om hoeveel artikelen het gaat.

Tip!

In de zoekbalk kun je zoeken op EAN, artikelnaam en interne referentie, maar ook op een lijst van EAN’s. Voer de EAN’s in in de zoekbalk, gescheiden door een spatie. Dit kun je handmatig doen, maar ook door een lijst te kopiëren uit Excel.

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!