Verkooprechten


Voor specifieke categorieën en productgroepen gelden aanvullende verkoopvoorwaarden om artikelen te kunnen aanbieden bij bol.com. Deze voorwaarden zijn opgesteld om samen met onze partners een betrouwbaar en veilig assortiment aan te kunnen bieden aan de consument.

Voor de categorie Tassen en Modeaccessoires (alleen zonnebrillen) en voor de verkoop van Geuren zijn aanvullende verkooprechten nodig en dient een verklaring te worden opgestuurd. Voor een aantal merken in de categorieën Computer & Elektronica en Speelgoed geldt een merkenbeleid. Kies hieronder voor de categorie waarin je artikelen wil aanbieden voor meer informatie.Samen met onze partners willen wij namelijk een betrouwbaar assortiment aanbieden.

Activeer eerst je account

Als je een nieuw verkoopaccount aanvraagt, dien je dit verkoopaccount eerst te activeren door het invullen van de verificatiecode. Alleen aan actieve accounts kunnen aanvullende verkooprechten verstrekt worden.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn er aanvullende verkooprechten voor de verkoop deze artikelen?

Voor de verkoop van Geuren moet er een addendum ondertekend worden, waarom?

Voor de verkoop van Sieraden, Horloges & Accessoires moet er een addendum ondertekend worden, waarom?

Ik wil andere artikelen aanbieden dan Sieraden, Horloges, Accessoires of Geuren, maar heb hier ook verkooprechten voor nodig. Wat nu?

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!