Verkooprechten bij bol.com

Aanvullende verkooprechten en merkenbeleid


Voor specifieke categorieën en productgroepen gelden aanvullende verkoopvoorwaarden om artikelen te kunnen aanbieden bij bol.com. Deze voorwaarden zijn opgesteld om samen met onze partners een betrouwbaar en veilig assortiment aan te kunnen bieden aan de klant. Lees hier verder over de verkooprechten bij bol.com.

Verkooprechten voor specifieke productgroepen

Samen met onze partners willen wij een betrouwbaar assortiment aanbieden. Daarom zijn er voor bepaalde productgroepen aanvullende verkooprechten nodig of geldt er een merkenbeleid.

Voor de categorie Tassen en Modeaccessoires (alleen zonnebrillen) en voor de verkoop van Geuren zijn aanvullende verkooprechten nodig. Hiervoor moet een verklaring worden opgestuurd. Voor een aantal productgroepen in de categorieën Computer & Elektronica en Speelgoed geldt een merkenbeleid. Kies hieronder voor de categorie waarin je artikelen wilt aanbieden voor meer informatie.

Activeer eerst je account

Als je een nieuw verkoopaccount aanvraagt, dien je dit verkoopaccount eerst te activeren door de verificatiecode in te vullen. Alleen aan actieve accounts kunnen aanvullende verkooprechten verstrekt worden.

 

Veelgestelde vragen

Waarom zijn er aanvullende verkooprechten voor de verkoop deze artikelen?

Voor de verkoop van Geuren moet er een verklaring ondertekend worden, waarom?

Voor de verkoop van tassen en zonnebrillen moet er een verklaring ondertekend worden, waarom?

Ik wil andere artikelen aanbieden dan welke aangegeven staan op deze pagina, maar heb hier ook verkooprechten voor nodig. Wat nu?

Voor de verkoop van bepaalde productgroepen in elektronica is er een restrictief merkenbeleid, waarom?

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!