Verkooprechten


Voor specifieke categorieën gelden aanvullende verkoopvoorwaarden om artikelen te kunnen aanbieden bij bol.com. Deze voorwaarden zijn opgesteld om samen met onze partners een betrouwbaar en veilig assortiment aan te kunnen bieden aan de consument.

Voor de categorie Sieraden, Horloges & Accessoires (SHA) en voor de verkoop van Geuren dient een addendum te worden opgestuurd. Voor een aantal merken in de categorie Telefoonaccessoires geldt een toetsingstraject. Kies hieronder voor de categorie waarin je artikelen wil aanbieden voor meer informatie.

Activeer eerst je account

Als je een nieuw verkoopaccount aanvraagt, dien je dit verkoopaccount eerst te activeren door het invullen van de verificatiecode. Alleen aan actieve accounts kunnen aanvullende verkooprechten verstrekt worden.

 

Veelgestelde vragen

Waarom zijn er aanvullende verkooprechten voor de verkoop deze artikelen?

Voor de verkoop van Geuren moet er een addendum ondertekend worden, waarom?

Voor de verkoop van Sieraden, Horloges & Accessoires moet er een addendum ondertekend worden, waarom?

Ik wil andere artikelen aanbieden dan Sieraden, Horloges, Accessoires of Geuren, maar heb hier ook verkooprechten voor nodig. Wat nu?

Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!