Alles-in-1 factuur

Elke maand je financiën op een rij met de Alles-in-1 factuur van bol.com


Jouw Alles-in-1-factuur, waarin je uitgaven en inkomsten met elkaar gebundeld zijn, vind je elke maand op de Financiën pagina in je verkoopaccount.

Bij bol.com zijn we altijd bezig met het optimaliseren van informatie, zodat jij je als partner kunt focussen op het ondernemen. Zo ook de Alles-in-1 factuur: hier wordt de uitbetaling van je bestellingen gebundeld. Per maand tellen we de inkomsten van je bestellingen bij elkaar op. Hier trekken we alle uitgaven zoals bijdrage aan pakketzegel(s) van af. Ook eventuele retouren worden met de factuur van de volgende kalendermaand verrekend.

Voorbeeld van een factuur
Voorbeeld van een ‘Alles-in-1-factuur’

Regels ‘Alles-in-1-factuur’

De Alles-in-1-factuur is beschikbaar op de eerste dag van de volgende maand. Via de knop ‘Download factuur’ kun je een overzicht van inkomsten en uitgaven van de vorige maand downloaden. De details van deze inkomsten en uitgaven kun je via de factuurspecificatie inzien. Deze specificcatie kun je downloaden via de dropdown knop.

Factuurspecificatie

De factuurspecificatie is aanvullend op de factuur. In de specificatie zie je per bestelling gespecificeerd wat de inkomsten en/of kosten zijn. In het tabblad ‘uitleg’ van het Excelbestand wordt toegelicht wat de factuurregels inhouden.

Voorbeeld van een factuurspecificatie
Voorbeeld van een specificatie

 

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!