Facturen


Op de pagina ‘Financiën’ in je verkoopaccount staan de zogenaamde ‘Alles-in-1-facturen’.

Met de Alles-in-1-factuur wordt de uitbetaling van bestellingen gebundeld. Per maand tellen we de inkomsten van je bestellingen bij elkaar op. Hier trekken we alle uitgaven zoals bijdrage aan pakketzegel(s) van af. Ook eventuele retouren worden met de factuur van de volgende kalendermaand verrekend.

Voorbeeld van een ‘Alles-in-1-factuur’

Regels ‘Alles-in-1-factuur’

De Alles-in-1-factuur is beschikbaar op de eerste dag van de volgende maand. Via de knop ‘Download factuur’ kun je een overzicht van inkomsten en uitgaven van de vorige maand downloaden. De details van deze inkomsten en uitgaven kun je via de factuur specificatie inzien. De specificatie van de factuur kun je downloaden via de dropdown knop.

Factuurspecificatie

De factuurspecificatie is aanvullend op de factuur. In de specificatie zie je per bestelling gespecificeerd wat de inkomsten en/of kosten zijn. In het tabblad ‘uitleg’ van het Excelbestand wordt toegelicht wat de factuurregels inhouden.

Voorbeeld van een specificatie

 

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!