Uitbetaling

Elke kalendermaand volgt een automatische uitbetaling


Bol.com ontvangt van de klant het verkoopbedrag (inclusief btw). Jij ontvangt van bol.com het verkoopbedrag, met inhouding van de bemiddelingsbijdrage en eventueel de kosten van de bol.com verzendzegel.

Uitbetalingstermijn

Bol.com betaalt je automatisch uit per kalendermaand. Op de eerste van de maand vind je een factuur van alle bestellingen en eventuele retouren in je verkoopaccount. De uitbetaling volgt de eerstvolgende werkdag na ontvangst van deze factuur.

Voorbeeld: op zondag 1 april staat de factuur voor alle bestellingen van donderdag 1 maart t/m zaterdag 31 maart klaar. De uitbetaling volgt op maandag 2 april. Een uitbetaling staat maximaal binnen 3 werkdagen op jouw rekening.

Let op!

Indien de eerste van de maand op een vrijdag valt, volgt de uitbetaling op de eerstvolgende werkdag.

Uitleg Financiën-pagina

Voorbeeld van de pagina Financiën in je verkoopaccount

Bovenaan de pagina staat informatie over de huidige factuurperiode en het tussentijdse factuurbedrag. Dit bedrag kan dagelijks veranderen door nieuwe bestellingen, annuleringen of retouren. Onder het financieel dashboard kun je per maand de facturen terugvinden. Indien je op zoek bent naar een specifieke factuur of bestelling, dan kun je in de zoekbalk een factuur- of bestelnummer invoeren.

Te ontvangen of te betalen

In de melding achter het tussentijdse factuurbedrag zie je of dit een bedrag is dat je zult ontvangen van bol.com of moet betalen aan bol.com. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal bestellingen, annuleringen en retouren.

 

Veelgestelde vragen

Waarom ben ik niet uitbetaald?

Hoe vaak wordt het tussentijdse bedrag bijgewerkt?

Op welke dag word ik uitbetaald?

Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!