Uitbetaling

Elke kalendermaand volgt een automatische uitbetaling


Bol.com ontvangt van de klant het verkoopbedrag (inclusief btw). Jij ontvangt van bol.com het verkoopbedrag, met inhouding van de bemiddelingsbijdrage en eventueel de kosten van de bol.com verzendzegel.

Uitbetaling via bol.com

Bol.com betaalt je automatisch uit per kalendermaand. Op de eerste van de maand vind je een factuur van alle bestellingen en eventuele retouren in je verkoopaccount. De uitbetaling volgt de eerstvolgende werkdag na ontvangst van deze factuur.

Voorbeeld: op zondag 1 april staat de factuur voor alle bestellingen van donderdag 1 maart t/m zaterdag 31 maart klaar. De uitbetaling volgt op maandag 2 april. Een uitbetaling staat maximaal binnen 3 werkdagen op jouw rekening.

Let op!

Indien de eerste van de maand op een vrijdag valt, volgt de uitbetaling op de eerstvolgende werkdag.

Uitleg Financiën-pagina

Uitbetaling op de financien pagina in mijn aanbod bol.com
Voorbeeld van de pagina Financiën in je verkoopaccount

Bovenaan de pagina staat informatie over de huidige factuurperiode en het tussentijdse factuurbedrag. Dit bedrag kan dagelijks veranderen door nieuwe bestellingen, annuleringen of retouren. Onder het financieel dashboard kun je per maand de facturen terugvinden. Indien je op zoek bent naar een specifieke factuur of bestelling, dan kun je in de zoekbalk een factuur- of bestelnummer invoeren.

Te ontvangen of te betalen

In de melding achter het tussentijdse factuurbedrag zie je of dit een bedrag is dat je zult ontvangen van bol.com of moet betalen aan bol.com. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal bestellingen, annuleringen en retouren.

 

Veelgestelde vragen

Waarom ben ik niet uitbetaald?

Hoe vaak wordt het tussentijdse bedrag bijgewerkt?

Op welke dag word ik uitbetaald?

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!