Uitbetaling


Bol.com ontvangt van de klant het verkoopbedrag (met btw). Jij ontvangt van bol.com het verkoopbedrag, met inhouding van de bemiddelingsbijdrage en eventuele bol.com verzendzegel.

Uitbetalingstermijn
Bol.com betaalt jou 21-28 dagen na het bevestigen van een bestelling automatisch uit. De betaling vindt plaats op de eerstvolgende werkdag.

Factuur van je bestellingen
In je verkoopaccount zie je bij de tab ‘Betalingen’ de eerstvolgende (openstaande) uitbetaling. Ook vind je daar de digitale facturen van afgeronde betalingen voor je administratie.

Meerdere bestellingen op één dag
Dan betalen we die tegelijkertijd uit. Hiervoor ontvang je één factuur. Onder één factuurnummer of betalingskenmerk kunnen dus meerdere bestellingen of artikelen vallen.

Jouw uitbetaling bij achteraf betalen
Klanten kunnen bij bol.com ook achteraf betalen. Zo kunnen ze zelf beslissen wanneer ze betalen, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid en conversie.

Bij achteraf betalingen betaalt bol.com jou in de meeste gevallen alvast uit dankzij het garantiebedrag. Of je in aanmerking komt voor een uitbetaling uit het garantiebedrag wordt bepaald door bol.com. Lees meer in de Gebruikersvoorwaarden, Artikel 7.

Als het garantiebedrag ontoereikend is, betaalt bol.com je uit zodra de betaling van de klant is ontvangen.

Veelgestelde vragen

Waarom ben ik niet uitbetaald?

Alsjeblieft: geen 9 encyclopedieën maar 1 digitaal platform!

Vind wat je zoekt in één muisklik. Ontdek het gemak van ons vernieuwde zakelijk platform.

Kies je onderwerp: