De voordelen van Logistiek via bol.com

Vergroot je verkoopkansen en profiteer van de voordelen met Logistiek via bol.com


Als jij gebruikmaakt van Logistiek via bol.com, profiteren jij en jouw klanten direct van verschillende voordelen. Benieuwd? Hieronder lees je wat wij allemaal voor je uit handen kunnen nemen zodat jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: succesvol ondernemen.

Jouw aanbod, onze snelheid, service & kwaliteit

Altijd de snelste bezorging Hoge leverkwaliteit & 24/7 klantenservice Meer tijd dankzij het uitbesteden van je fulfilment

Klanten gaan voor bol.com Select

Met Logistiek via bol.com profiteren jouw klanten altijd van de snelste bezorging en onze uitgebreide bol.com Select bezorgopties.

Select bezorgopties bij bol.com

Als een klant kiest voor een van deze uitgebreide bezorgopties, kost dit jou niets extra.

Scherpe all-in prijs

Voor een vast, scherp tarief regelen wij voor jou:

  • Opslag in ons magazijn
  • Verwerking, verpakking en verzending van bestellingen
  • Aanbod in België en Nederland
  • Retourafhandeling
  • Klantenservice

Lees hier meer over de Logistiek via bol.com tarieven

Vergroot je verkoopkansen in het koopblok

Je voldoet automatisch aan de bol.com servicenormen Select bezorgopties bij bol.com Onderscheidend aanbod
Je voldoet automatisch aan de bol.com servicenormen Dezelfde uitgebreide bol.com Select bezorgopties als bol.com Je onderscheidt jouw aanbod door de juiste prijs

 

Verandert er iets aan mijn performance als ik start met Logistiek via bol.com?

Nee, er verandert niets. Jouw prestaties zijn erg belangrijk en ook de maatstaaf waar bol.com partners op beoordeelt. Logistiek via bol.com helpt mee om perfecte leverbetrouwheid waar te maken en daar profiteer jij als partner dan ook van. Want hoe beter jij scoort op de servicenormen, hoe meer kan je maakt op de beste verkooppositie. Daarnaast zijn wij continu in gesprek met onze partner PostNL over optimalisering van onze levering.

Mocht je veelvuldig niet voldoen aan een van de vastgestelde servicenormen van bol.com, dan loop je risico dat jouw winkel (tijdelijk) wordt gesloten.

Aanmelden?

Wil je gebruikmaken van Logistiek via bol.com? Meld je dan hier aan!

 

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!