De voordelen

Vergroot je verkoopkansen met Logistiek via bol.com


Jouw aanbod, onze snelheid, service & kwaliteit

Altijd de snelste bezorging Hoge leverkwaliteit & 24/7 klantenservice Meer tijd dankzij het uitbesteden van je fulfilment

Klanten gaan voor Select

Met Logistiek via bol.com profiteren jouw klanten altijd van de snelste bezorging en onze uitgebreide Select bezorgopties.

Als een klant kiest voor een van deze uitgebreide bezorgopties kost dit jou niets extra.

Scherpe all-in prijs

Voor een vast, scherp tarief regelen wij voor jou:

  • Opslag in ons magazijn
  • Verwerking, verpakking en verzending van bestellingen
  • Aanbod in België en Nederland
  • Retourafhandeling
  • Klantenservice

Lees hier meer over de tarieven

Vergroot je verkoopkansen in het koopblok

Je voldoet automatisch aan de bol.com servicenormen Dezelfde uitgebreide Select bezorgopties als bol.com Je onderscheidt jouw aanbod door de juiste prijs

 

Verandert er iets aan mijn Verkoper Performance als ik start met Logistiek via bol.com?

Nee er verandert niets. Jouw performance is nog steeds erg belangrijk en tevens ook de maatstaaf waar bol.com verkopers op beoordeelt. Logistiek via bol.com helpt mee om perfecte leverbetrouwheid waar te maken en daar profiteer jij als verkoper dan ook van. Daarnaast zijn wij conintu in gesprek met onze partner PostNL over verbetering van onze levering.

Mocht je veelvuldig niet voldoen aan een van de vastgestelde normen van bol.com, dan loop je risico dat jouw winkel (tijdelijk) wordt gesloten.

 

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!