Facturen


Elke vier weken maakt bol.com een factuur en een factuurspecificatie op voor de kosten en opbrengsten die gemaakt zijn voor Lvb.

De factuur en de factuurspecificatie staan in je verkoopaccount, onder de tab ‘Betalingen’. Klik op de link ‘Bekijk facturen Retourzegelservice en/of Logistiek via bol.com’.

 

 

Daarna kun je je factuur of de specificatie van de factuur downloaden.

 

Factuur

Zodra je een factuur opent ziet deze er als volgt uit. Deze factuur is een overzicht van totale kosten en opbrengsten (per post de totalen) en deze worden met elkaar verrekend. je zal per periode dus maar 1 factuur ontvangen met de behaalde winst; er zijn geen bijkomende kosten meer.

 

Factuurspecificatie

De factuurspecificatie is aanvullend op de factuur. In de factuurspecificatie zie je hoe de verschillende totaalkosten (opbrengsten en kosten) zijn opgemaakt. In het tabblad ‘uitleg’ in de specificatie zie je de uitleg van de benamingen.

 

Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!