Ontvangst Logistiek via bol.com zending


Zodra de zending in een van de distributiecentra in Waalwijk arriveert, registreren wij de zending als ontvangen. Deze status van je Logistiek via bol.com zendingen kun je vanaf dat moment inzien bij de voorraadstanden in je verkoopaccount, de status is na 3 werkdagen definitief.

Vanaf het moment dat de voorraadstand is bijgewerkt kunnen je artikelen worden aangeboden via bol.com. Je artikelen zijn dan ook te zien in je verkoopaccount onder ‘Mijn aanbod bekijken’. De verkoop start!

Is je zending vertraagd, of moet de aankomstdatum veranderd worden? Neem dan telefonisch contact op met de Partnerservice.

Wat gebeurt er in de distributiecentra?

Na ontvangst in het distributiecentrum wordt je zending als volgt verwerkt:

1

Verwerken

We verwerken de ontvangen zendingen per postkar. Als je zending door een pakketdienst wordt afgeleverd, zoals PostNL of DHL, kan het in een enkel geval voorkomen dat we de zending pas de volgende dag als ontvangen registreren. Op een postkar kunnen namelijk zendingen staan die door verschillende partners zijn aangeleverd.

2

Controleren

Na ontvangst pakken we de zending uit en controleren we de aantallen en eventuele opgelopen schade van de zending. Er zijn meerdere collega’s binnen de distributiecentra die de zendingen verwerken. De optelsom van het totaal aantal ontvangen artikelen is om die reden na 3 werkdagen volledig rondgerekend en definitief. Je kunt de ontvangen aantallen terugvinden in je verkoopaccount onder ‘Mijn Lvb zendingen’.

3

bSKU label

Het bSKU label zorgt ervoor dat herkenbaar is welk artikel bij welke partner hoort. Zo kunnen wij herleiden wie de eigenaar is van een artikel. Je kunt ervoor kiezen om je artikelen zelf te labelen of om dit door bol.com te laten doen. Tijdens het uitpakken van zendingen worden artikelen voorzien van dit bSKU label.

4

Op voorraad

Uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van je zending liggen de artikelen op de juiste plek op voorraad. De zending is op dat moment volledig verwerkt en klaar voor de verkoop via bol.com.

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!