Uitbetalingen

Elke kalendermaand volgt een automatische uitbetaling


Bol.com ontvangt van de klant het verkoopbedrag (inclusief btw). Jij ontvangt van bol.com het verkoopbedrag, met inhouding van de kosten voor Logistiek via bol.com.

Uitbetalingstermijn

Bol.com betaalt je voor je Logiestiek via bol.com bestellingen automatisch uit per kalendermaand. Op de eerste van de maand vind je een factuur van alle bestellingen en retouren in je verkoopaccount. De uitbetaling volgt de eerstvolgende werkdag na ontvangst van deze factuur.

Voorbeeld: op zondag 1 april staat de factuur voor alle bestellingen van donderdag 1 maart t/m zaterdag 31 maart klaar. De uitbetaling volgt op maandag 2 april. Een uitbetaling staat maximaal binnen 3 werkdagen op jouw rekening.

Let op!

Indien de eerste van de maand op een vrijdag valt, volgt de uitbetaling op de eerstvolgende werkdag.

Uitleg Financiën-pagina

Voorbeeld van de pagina Financiën in je verkoopaccount

Bovenaan de pagina staat informatie over de huidige factuurperiode en het tussentijdse factuurbedrag. Dit bedrag kan dagelijks veranderen door nieuwe bestellingen, voorraadkosten, correcties en retouren.

Onder het financieel overzicht kun je per maand de Alles-in-1 factuur terugvinden. Indien je op zoek bent naar een specifieke factuur of bestelling, dan kun je in de zoekbalk een factuur- of bestelnummer invoeren.

Te ontvangen of te betalen

In de melding achter het tussentijdse factuurbedrag zie je of dit een bedrag is dat je zult ontvangen van bol.com of moet betalen aan bol.com. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal bestellingen, retouren en kosten die gebonden zijn aan Logistiek via bol.com.

 

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!