Voordelig verzenden via bol.com


In je verkoopaccount geef je aan op welke manier je de bestelling gaat verzenden. Je kunt kiezen tussen twee manieren: Voordelig verzenden via bol.com of een andere verzendwijze.

Wat is Voordelig verzenden via bol.com?

Als je je bestelling verzendt als brievenbuspakje of pakket, kun je via bol.com voordelig een verzendzegel kopen. Wij bieden je namelijk korting bij de aanschaf van verzendzegels van vier betrouwbare bezorgdiensten in Nederland en België.

Voor verzendingen binnen NL bieden we voordelige zegels van:

  • PostNL
  • DHL
  • DPD

Voor verzendingen binnen en vanuit België bieden we voordelige zegels van:

  • DPD
  • bpost

Voor verzendingen van Nederland naar Belgie bieden we de volgende voordelige zegel:

  • DPD

 

Hoe werkt Voordelig verzenden via bol.com?

1

Stap 1

Kies in de ‘openstaande bestelling’ voor ‘Verzend via Bol.com’.*

Let op:

Wanneer je dit de vorige keer ook hebt gebruikt zie je hier nu ook de bezorgdienst die u als laatste heeft gekozen als optie. Bijvoorbeeld: ‘Verzend via Post.nl’

2

Stap 2

Kies de bezorgdienst

3

Stap 3

Maak de keuze tussen brievenbuspakje of pakket en voer eventueel uw eigen kenmerk toe en bevestig.

4

Stap 4

Print de pakketzegel. Deze kun je ook nog vinden in de bestelling in het tabblad ‘Verzonden’.

Let op:

Kies bij je printerinstellingen voor ‘Actual size’ om de pakketzegel op het juiste formaat te printen.

5

Stap 5

Bevestig de zegel op het pakket, voeg de pakbon toe en lever het pakket in bij het dichtstbijzijnde inleverpunt van de bezorgdienst.

6

Stap 6

Als je een verzendzegel bij Bol.com koopt, ontvang je automatisch een Track & Trace-nummer. Zodra jij de bestelling bevestigt krijgt de klant automatisch een e-mail met daarin het Track & Trace-nummer, de bezorgdienst en de verwachte leverdatum.

Tip!

Kijk eerst of er meerdere artikelen in één zending geplaatst zijn voordat je de bestelling bevestigt met een verzendlabel per artikel. Als je meerdere artikelen in dezelfde bestelling hebt, kun je deze gewoon in één doos met één verzendlabel opsturen. Je kunt dan hetzelfde Track & Trace-nummer invullen bij ‘Eigen verzendwijze’ om de overige artikelen alsnog te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Wat als een verzendpartij niet beschikbaar is?

Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!