Klant kiest bezorgdag buspost

12 oktober 2017 09:00 1 minuut

Sinds 2014 bezorgt onze transporteur PostNL geen briefpost meer op maandag. We hebben getest met de mogelijkheid om bestellingen die door de brievenbus passen, mee te sturen met de pakketdienst om zo toch maandaglevering voor brievenbuspost aan te bieden. Uiteindelijk bleek dit niet tot het gewenste effect te leiden en werd het verzenden van deze bestellingen een stuk duurder. Omdat niet alle klanten hun bestelling direct maandag in huis hoeven te hebben, kiezen we er nu voor om de klant keuze te bieden.

Daarom bezorgen we brievenbuspost nu standaard op dinsdag en kan de klant ervoor kiezen om de bestelling gratis op maandag te bezorgen (met de pakketdienst). Deze keuze is bij het afrekenen duidelijk zichtbaar voor klanten.

Dit zorgt ervoor dat we voor klanten die hun pakketje snel nodig hebben, al op maandag kunnen leveren en voor klanten die het niet erg vinden om een dag te wachten op dinsdag bezorgen. Deze lagere kosten helpen ons ook om het Logistiek via bol.com tarief laag te houden en tegelijkertijd de klant keuze te geven in de bezorgdag.

Alleen bestellingen die in het weekend zijn geplaatst en per brievenbuspost worden verstuurd, worden standaard op dinsdag geleverd. Bestellingen die via de pakketdienst worden verstuurd, bezorgen we standaard op maandag (of zondag, indien de klant hiervoor heeft gekozen).

 

 

Serviceberichten

Geen vuurwerk via bol.com

Het is niet mogelijk om vuurwerk aan te bieden via bol.com. In de december wordt...

15 december 2017 08:09
1 minuut
Serviceberichten

MijnLeverbelofte als leveringsoptie via Excel

Wat verandert er? Wanneer je als verkoper je kalender hebt ingevuld, wordt dit kader gebruikt...

13 december 2017 10:30
1 minuut
Serviceberichten

Service door verkopers (nieuw)

Waarom? Top(klanten)service; jij hebt de meeste kennis over je artikelen waardoor de klant meteen het...

01 december 2017 09:42
1 minuut
Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!