Klant kiest bezorgdag buspost

12 oktober 2017 09:00 1 minuut

Sinds 2014 bezorgt onze transporteur PostNL geen briefpost meer op maandag. We hebben getest met de mogelijkheid om bestellingen die door de brievenbus passen, mee te sturen met de pakketdienst om zo toch maandaglevering voor brievenbuspost aan te bieden. Uiteindelijk bleek dit niet tot het gewenste effect te leiden en werd het verzenden van deze bestellingen een stuk duurder. Omdat niet alle klanten hun bestelling direct maandag in huis hoeven te hebben, kiezen we er nu voor om de klant keuze te bieden.

Daarom bezorgen we brievenbuspost nu standaard op dinsdag en kan de klant ervoor kiezen om de bestelling gratis op maandag te bezorgen (met de pakketdienst). Deze keuze is bij het afrekenen duidelijk zichtbaar voor klanten.

Dit zorgt ervoor dat we voor klanten die hun pakketje snel nodig hebben, al op maandag kunnen leveren en voor klanten die het niet erg vinden om een dag te wachten op dinsdag bezorgen. Deze lagere kosten helpen ons ook om het Logistiek via bol.com tarief laag te houden en tegelijkertijd de klant keuze te geven in de bezorgdag.

Alleen bestellingen die in het weekend zijn geplaatst en per brievenbuspost worden verstuurd, worden standaard op dinsdag geleverd. Bestellingen die via de pakketdienst worden verstuurd, bezorgen we standaard op maandag (of zondag, indien de klant hiervoor heeft gekozen).

 

 

Evenementen · Nieuws

Bol.com bij de Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari vond het grootste e-commerce evenement van de Benelux weer plaats:...

12 maart 2018 10:19
1 minuut
Nieuws

Wijzigingen prijsbeleid bol.com

Uit ons prijsonderzoek blijkt dat sommige artikelen bij bol.com momenteel voor een veel te hoge...

08 maart 2018 09:51
2 minuten
Serviceberichten

Automatiseren via bol.com: verouderde API per 1 april uit

Via deze dienst kun je je verkopen via ons platform integreren in je eigen computersystemen,...

28 februari 2018 16:36
1 minuut
Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!