Update Logistiek via bol.com-tarieven 2018

15 februari 2018 16:32 1 minuut

Jaarlijks worden de tarieven van Logistiek via bol.com herzien. Dit jaar zullen de tarieven niet stijgen.

Om ervoor te zorgen dat jij, als partner van bol.com, altijd de beste service krijgt en aan kunt bieden, hebben we ook afgelopen jaar weer fors geïnvesteerd in de optimalisatie van Logistiek via bol.com. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat jouw Update Logistiek via bol.com-tarieven 2018-artikelen automatisch onder het bol.com Select abonnement vallen. Zo kunnen jouw klanten altijd gebruikmaken van de snelste bezorging en de meest uitgebreide bezorgopties.

Wat gaat er veranderen voor jou als Logistiek via bol.com-partner?

De tarieven van Logistiek via bol.com zullen dit jaar niet stijgen. We hebben ervoor gekozen om de optimalisatiekosten niet door te voeren in de tarieven voor 2018, zodat zoveel mogelijk partners hiervan kunnen profiteren en de beste service via Logistiek via bol.com kunnen blijven aanbieden aan de klant.

 

Serviceberichten

Meerdere gebruikers in één verkoopaccount

Een extra gebruikersaccount aanmaken Je kunt in drie stappen een extra gebruikersaccount aanmaken voor klantenservice:...

20 september 2018 09:38
1 minuut
Nieuws

Partnerevent ‘Toekomst in het vizier’

Meld je nu aan en werp samen met ons een blik in de toekomst van...

13 september 2018 16:40
1 minuut
Nieuws

Boost je briljante artikel – en breng het op de markt met bol.com

Het gat in de markt veroveren Je bent een lokale ondernemer. En jij weet dat...

29 augustus 2018 09:43
2 minuten
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!