Bol.com breidt uit met drankwinkel

02 oktober 2018 11:40 1 minuut

We vinden het belangrijk dat onze klant bij bol.com alles kan vinden wat hij zoekt en daarom blijven we ons assortiment uitbreiden. In dit kader hebben we leuk nieuws waar we jou als partner graag als eerste van op de hoogte brengen: vanaf nu kunnen klanten ook bij ons terecht voor een uitgebreid drankassortiment.

Het nieuwe assortiment wordt op dit moment uitsluitend aangeboden en geleverd door gespecialiseerde partners. Margaret Versteden, directeur Winkels (CCO): “Wij realiseren ons heel goed dat het verkopen van dranken een specialisme is en dat het vraagt om een uitgebreide kennis van het assortiment en ervaring in de distributie waarbij leeftijdscontrole van belang is. We hebben er daarom voor gekozen om ook bij deze lancering ons netwerk in te zetten en samen te werken met een selectief aantal gespecialiseerde partners. Zij bieden hun assortiment en de productinformatie aan via ons platform en dragen zorg voor de voorraad en de levering. Wij helpen deze partners om online te verkopen en met hun assortiment bereikbaar te worden voor de klanten van bol.com. Zo creëren we samen een winkel die een breed assortiment en uitgebreide informatie biedt in combinatie met het gemak en de service die klanten van ons gewend zijn.”

Uiteraard wordt er gekeken of het in de toekomst voor meer partners mogelijk kan worden om assortiment aan te bieden in deze productcategorie. Ben je in de tussentijd benieuwd naar dit nieuwe assortiment? Je vindt het op bol.com/dranken.

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!