Bouw bol.com fulfilment center in volle gang

09 mei 2017 17:09 1 minuut

In februari 2016 zijn we gestart met de bouw van een eigen fulfilment center in Waalwijk. Met deze uitbreiding kan bol.com in de toekomst blijven groeien en innoveren, zodat klanten kunnen kiezen uit een nog breder assortiment en kunnen rekenen op de snelste levering en een maximale service. De verwachting is dat het fulfilment center in de tweede helft van 2017 geopend gaat worden.

De komende maanden worden alle logistieke systemen geïnstalleerd en getest en gaan onze medewerkers ervaring opdoen in de operatie, zodat ze vertrouwd raken met het nieuwe fulfilment center. Bij de opening beslaat het gebouw circa 50.000 m2 aan grondoppervlakte, wat gelijk staat aan ongeveer acht voetbalvelden en 135.000 m2 aan vloeroppervlakte.

De grond, het pand en de apparatuur komen in eigen beheer van bol.com. Docdata blijft fulfilment-partner. Met een eigen fulfilment center hebben we de mogelijkheid om verder te investeren in een nog snellere en betrouwbaardere levering en service. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om verder te groeien en het assortiment van ruim veertien miljoen artikelen nog verder uit te breiden. In mei ontvingen we het BREAAM-NL Nieuwbouw & Renovatie Outstanding ontwerpcertificaat.

Verkooppartners die gebruikmaken van Logistiek via bol.com zullen gefaseerd overgaan naar het nieuwe fulfilment center. Hierover ontvangen zij binnenkort meer informatie.

 

Logistiek via bol.comNieuws

Logistiek via bol.com: niet goed, gratis terug

Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aanmeldingen tot en met 31 oktober 2017 en terughalen...

16 oktober 2017 14:30
1 minuut
Nieuws

Onderscheid je in kwaliteit voor een positie in het koopblok

Hoe beter je score op de servicenormen, hoe groter jouw kans op het koopblok

16 oktober 2017 09:00
1 minuut
Nieuws

Geen gezondheidsgevaar voor matrassen volgens BASF

Advies voor de consument BASF benadrukt dat het dichloorbenzeen dat gebruikt wordt voor de productie...

13 oktober 2017 13:21
1 minuut
Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!