Partnerevent ‘Toekomst in het vizier’

13 september 2018 16:40 1 minuut

Meld je nu aan en werp samen met ons een blik in de toekomst van e-commerce!

Op woensdag 26 september zoomen we in op de toekomst en de trends in e-commerce tijdens het exclusieve ‘Toekomst in het vizier’ evenement. Natuurlijk doen we dit graag samen met jou en in verband met de enthousiaste reacties kunnen we nog een aantal extra plekken vrijmaken. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je er wel bij zijn? Stuur dan een mailtje naar toekomstinhetvizier@bol.com en we zorgen dat je een uitnodiging ontvangt. De deelname is kosteloos.

Toekomst in het vizier

Tijdens het partnerevent Toekomst in het vizier draait het allemaal om de trends in e-commerce en gaan we samen een middag vol inspiratie en dialoog tegemoet. We gaan in op data en technologie, op dat wat over tien jaar relevant is voor onze klanten en op ondernemen voor en door ondernemers. Naast diverse inspirerende break out-sessies waar je je voor kunt inschrijven, kun je deze dag ook terecht voor direct advies over zaken die voor jou belangrijk zijn als partner van bol.com

Programma

13:00 – 14:00 uur       Ontvangst, registratie en inlooplunch

14:00 – 15:00 uur       Plenair programma

15:00 – 17:30 uur       Break-out sessies

17:30 – 19:00 uur       Netwerkborrel

Locatie

Het ‘Toekomst in het vizier’ evenement vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie, in de TheaterHangaar van ‘Soldaat van Oranje’, op de 1e Mientlaan 75 in Katwijk aan Zee. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

 

We zien je graag op 26 september!

Serviceberichten

Meerdere gebruikers in één verkoopaccount

Een extra gebruikersaccount aanmaken Je kunt in drie stappen een extra gebruikersaccount aanmaken voor klantenservice:...

20 september 2018 09:38
1 minuut
Nieuws

Boost je briljante artikel – en breng het op de markt met bol.com

Het gat in de markt veroveren Je bent een lokale ondernemer. En jij weet dat...

29 augustus 2018 09:43
2 minuten
Serviceberichten

Een aanpassing rondom verlopen orders

Een verlopen order is een bestelling die bol.com voor de klant annuleert, omdat de uiterste...

14 augustus 2018 10:11
3 minuten
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!