Samen met jou hebben we gewonnen!

22 mei 2018 15:11 1 minuut

Goed nieuws voor bol.com – en dus ook voor jou, onze partner. Want samen zijn we eerste geworden in de categorie Shoppingportals, in de Emerce 100. Ofwel: de beste bedrijven in de e-commerce markt in 2018.

Emerce is het magazine over online business – over media, marketing en technologie. Zij verkiezen ieder jaar de beste bedrijven in de e-commerce en daarin zijn we samen winnaar geworden; binnen de categorie Shoppingportals scoort bol.com als beste. Op een schaal van zeven hebben we namelijk vijf sterren gekregen, die we op grond van onze kennis/knowhow en betrouwbaarheid toegekend gekregen hebben. Een mooie prestatie die we ook aan jou als partner te danken hebben!

De score is toegekend door kopstukken uit de e-commerce markt – werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Zij hebben de prestaties van leveranciers van diensten in de e-commerce- en marketingbranche het afgelopen jaar beoordeeld.

Emerce 100

Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van het magazine Emerce, waarin alle scores gepubliceerd worden. Het onderzoek wordt inmiddels onder veel meer dan honderd bedrijven gedaan – dit jaar zijn er zelfs 632 bedrijven beoordeeld. Dit omdat de branche door de jaren heen enorm gegroeid is.

Benieuwd naar alle uitslagen? Je bekijkt ze hier.

Nieuws

De feestdagen gaan beginnen!

Wist je dit al over je klanten? De feestdagen zijn niet voor alle klanten hetzelfde...

16 oktober 2018 13:51
2 minuten
Nieuws

Terugblik op het ‘Toekomst in het vizier’ partnerevenement

De naam zegt het al: tijdens Toekomst in het vizier in Katwijk keken we samen...

12 oktober 2018 14:18
1 minuut
Nieuws

Samen zetten we onze schouders onder de piekperiode

De drukte van een piekperiode biedt de kans om meer te verkopen en dat levert...

11 oktober 2018 16:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!