Tevreden klanten dankzij jou!

26 april 2018 13:16 2 minuten

Samen met jou willen wij het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken en dat doen we goed! De tevredenheid van klanten over bestellingen bij onze partners is de afgelopen maanden namelijk flink toegenomen en staat nu op het hoogste niveau ooit. Daar zijn we erg blij mee.

Klanttevredenheid staat centraal bij bol.com en daarom meten we dit continu. Als klanten tevreden zijn met hun bestellingen, komen zij sneller terug voor vervolgaankopen en dat is goed voor het online winkelplatform waar wij samen met onze ruim 20.000 partners zo hard aan werken. Daarom bieden we op zoveel mogelijk manieren de allerbeste service aan, zoals flexibele leveropties, scherpe prijzen en een ruim assortiment van meer dan 15 miljoen artikelen.

Met complimenten van de klant….

De afgelopen maanden beoordeelde maar liefst 60% van de klanten hun koopervaring bij een van jullie met een 9 of een 10! Klanten zijn het meest tevreden over:

  • Het gemak van bestellen
  • De betaalmogelijkheden
  • De verpakking van bestelde artikelen

“Het boek was mooi ingepakt met een lief briefje erbij”

 

Altijd ruimte voor verbetering
Over het algemeen zijn klanten nog steeds vaker tevreden over aankopen wanneer deze rechtstreeks bij bol.com worden gedaan, maar dit gat wordt gelukkig steeds kleiner. Dat komt vooral omdat de beloofde levertijd steeds beter wordt, een belangrijk onderdeel van de klanttevredenheid. Vooral partners die gebruikmaken van Logistiek via bol.com scoren nu hoog op klanttevredenheid. Als verbeterpunten voor onze partners geven onze klanten de volgende aspecten aan:

Heb je hulp of advies nodig bij het verkopen via bol.com? Kijk op zakelijk verkopen of neem contact op met onze partnerservice.

“Aan bol.com: als jullie je partners evalueren, dan heeft deze partner zeker een dikke pluim verdiend!”

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!