Zelf eenvoudig je voorraad terughalen bij Logistiek via bol.com

03 mei 2018 13:37 2 minuten

Bij bol.com werken we constant aan het innoveren van jouw verkoopaccount en optimaliseren van het verkoopproces. Maak jij al gebruik van Logistiek via bol.com? Dan is het voor jou nu eenvoudiger om je voorraad te beheren in je verkoopaccount.

Voorheen moest je contact opnemen met de partnerservice als je verkoopbare voorraad terug wilde laten sturen. Nu kun je deze artikelen gewoon selecteren via je verkoopaccount. Selecteer de gewenste artikelen op de ‘Mijn aanbod’-pagina, klik op ‘Bewerk aanbod’ en geef via de knop ‘Lvb voorraad terugsturen’ aan dat je deze artikelen retour wilt laten sturen.

Heb je zelf een lijstje van EAN-nummers in Excel die je wilt laten terugsturen? Je kunt snel en eenvoudig een groter aantal artikelen selecteren door een lijst van EAN-nummers uit Excel te kopiëren en deze te plakken in de zoekbalk in ‘Mijn aanbod’. Binnen 10 werkdagen heb je je voorraad terug. Lees hier meer over het beheren van je voorraad.

Wil je onverkoopbare voorraad terughalen? Lees hier hoe je dat kunt doen.

Ken jij Logistiek via bol.com al?

Als jij gebruikmaakt van onze logistieke dienst, verzorgen wij je gehele fulfilment van A tot Z voor je bol.com bestellingen van Nederlandse en Belgische klanten. Leg je voorraad bij ons, wij regelen de rest. Zo houd jij tijd over om je te richten op succesvol ondernemen en profiteren jouw klanten altijd van de snelste bezorging en de meest uitgebreide bezorgopties. Lees meer over de voordelen die jij je klanten kunt bieden via Logistiek via bol.com.

Serviceberichten

Meerdere gebruikers in één verkoopaccount

Een extra gebruikersaccount aanmaken Je kunt in drie stappen een extra gebruikersaccount aanmaken voor klantenservice:...

20 september 2018 09:38
1 minuut
Nieuws

Partnerevent ‘Toekomst in het vizier’

Meld je nu aan en werp samen met ons een blik in de toekomst van...

13 september 2018 16:40
1 minuut
Nieuws

Boost je briljante artikel – en breng het op de markt met bol.com

Het gat in de markt veroveren Je bent een lokale ondernemer. En jij weet dat...

29 augustus 2018 09:43
2 minuten
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!