Een nieuwe optie: bezorgafspraak

25 mei 2018 15:07 1 minuut

Samen met jou willen we het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Daarbij hoort dat we samen altijd flexibel en dichtbij zijn. Het maken van een bezorgafspraak helpt je hierbij en daarom is hiervoor een extra keuzemogelijkheid toegevoegd in het verkoopaccount.

Het is nu mogelijk om in de stap Verzending(en) bevestigen aan te geven dat je de bestelling verstuurt middels een bezorgafspraak. Op die manier is de klant beter geïnformeerd, zien ze sneller dat jij deze dienst aanbiedt en is het voor jouzelf ook duidelijker.

Hoe werkt het?

In het verkoopaccount
Voorheen was het zo dat je, voor het maken van een bezorgafspraak, het veld ‘Anders’ aanklikte. Nu kies je hier voor de optie ‘Bezorgafspraak’.

In het verkoopaccount kies je, in de stap Verzending(en) bevestigen, voor de bezorgdienst ‘Bezorgafspraak’. Een track & trace nummer is hierbij niet verplicht. Wel is het belangrijk om, voor het maken van een afspraak, contact op te nemen met de klant. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Voor de gebruikers van Automatiseren via bol.com
Maak jij gebruik van de API-koppeling? Ook dan is het nu mogelijk specifiek te kiezen voor een bezorgafspraak. Dit door bij het bevestigen van de bestelling de API transporter code ‘COURIER’ aan te klikken. Meer informatie vind je op deze pagina.

Serviceberichten

Een aanpassing rondom verlopen orders

Een verlopen order is een bestelling die bol.com voor de klant annuleert, omdat de uiterste...

14 augustus 2018 10:11
3 minuten
Serviceberichten

Je productinformatie online zetten: bol.com doet het voor je

Door jou te helpen om jouw artikelen met bijbehorende productinformatie online te zetten, kun je...

09 augustus 2018 08:49
2 minuten
Serviceberichten

Nieuw: THT artikelen verkopen met Logistiek via bol.com

Minder werk, een hogere conversie en tevreden klanten. Het kan met Logistiek via bol.com, dankzij...

06 augustus 2018 09:15
2 minuten
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!