Geen vuurwerk via bol.com

15 december 2017 08:09 1 minuut

In het verleden is gebleken dat sommige van onze verkooppartners vuurwerk aanboden via bol.com. Bol.com heeft echter geen specifieke categorie of winkel waarin deze artikelen kunnen worden aangeboden. Er zijn namelijk restricties aan het (online) verkopen van vuurwerk.

Vuurwerkrestricties
Aan de verkoop van vuurwerk zitten een aantal restricties. Zoals de wet- en regelgeving rondom het verzenden van vuurwerk, tevens geldt er per type vuurwerk een minimale bestel- en afhaalleeftijd. Bol.com is hier niet op ingericht, vandaar dat vuurwerk niet via ons platform kan worden aangeboden. Meer informatie over de vuurwerkwetgeving vind je op de volgende website: https://www.ilent.nl/onderwerpen/vuurwerk.

Verantwoordelijkheid
In de decemberperiode zijn we extra alert op het aanbieden van vuurwerk en attenderen we onze partners nogmaals op de regels omtrent vuurwerk. Het vuurwerk dat we tegenkomen halen we direct offline. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen over hebben dan kun je die stellen aan onze partnerservice.

 

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!