Geen vuurwerk via bol.com

15 december 2017 08:09 1 minuut

In het verleden is gebleken dat sommige van onze verkooppartners vuurwerk aanboden via bol.com. Bol.com heeft echter geen specifieke categorie of winkel waarin deze artikelen kunnen worden aangeboden. Er zijn namelijk restricties aan het (online) verkopen van vuurwerk.

Vuurwerkrestricties
Aan de verkoop van vuurwerk zitten een aantal restricties. Zoals de wet- en regelgeving rondom het verzenden van vuurwerk, tevens geldt er per type vuurwerk een minimale bestel- en afhaalleeftijd. Bol.com is hier niet op ingericht, vandaar dat vuurwerk niet via ons platform kan worden aangeboden. Meer informatie over de vuurwerkwetgeving vind je op de volgende website: https://www.ilent.nl/onderwerpen/vuurwerk.

Verantwoordelijkheid
In de decemberperiode zijn we extra alert op het aanbieden van vuurwerk en attenderen we onze partners nogmaals op de regels omtrent vuurwerk. Het vuurwerk dat we tegenkomen halen we direct offline. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen over hebben dan kun je die stellen aan onze partnerservice.

 

Logistiek via bol.comNieuws

Upgrade je API voor verhuizing BFC

Upgrade je API-koppeling naar versie 2.1 voor de verhuizing van je vorraad naar het nieuwe...

16 januari 2018 16:00
1 minuut
Serviceberichten

Vernieuwde layout Financiën pagina en nieuw type factuur

Voor een selecte groep ondernemers: vernieuwde layout van de Financiën pagina en nieuwe factuur.

15 januari 2018 15:07
5 minuten
Logistiek via bol.comNieuws

Vernieuwde Lvb dagrapportage beschikbaar in je verkoopaccount

We maken het jou als Lvb partner graag makkelijk. Daarom is vanaf nu de eerste...

10 januari 2018 16:30
2 minuten
Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!