Geen vuurwerk via bol.com

15 december 2017 08:09 1 minuut

In het verleden is gebleken dat sommige van onze verkooppartners vuurwerk aanboden via bol.com. Bol.com heeft echter geen specifieke categorie of winkel waarin deze artikelen kunnen worden aangeboden. Er zijn namelijk restricties aan het (online) verkopen van vuurwerk.

Vuurwerkrestricties
Aan de verkoop van vuurwerk zitten een aantal restricties. Zoals de wet- en regelgeving rondom het verzenden van vuurwerk, tevens geldt er per type vuurwerk een minimale bestel- en afhaalleeftijd. Bol.com is hier niet op ingericht, vandaar dat vuurwerk niet via ons platform kan worden aangeboden. Meer informatie over de vuurwerkwetgeving vind je op de volgende website: https://www.ilent.nl/onderwerpen/vuurwerk.

Verantwoordelijkheid
In de decemberperiode zijn we extra alert op het aanbieden van vuurwerk en attenderen we onze partners nogmaals op de regels omtrent vuurwerk. Het vuurwerk dat we tegenkomen halen we direct offline. Mocht je hier nog vragen of opmerkingen over hebben dan kun je die stellen aan onze partnerservice.

 

Evenementen · Nieuws

Bol.com bij de Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari vond het grootste e-commerce evenement van de Benelux weer plaats:...

12 maart 2018 10:19
1 minuut
Nieuws

Wijzigingen prijsbeleid bol.com

Uit ons prijsonderzoek blijkt dat sommige artikelen bij bol.com momenteel voor een veel te hoge...

08 maart 2018 09:51
2 minuten
Serviceberichten

Automatiseren via bol.com: verouderde API per 1 april uit

Via deze dienst kun je je verkopen via ons platform integreren in je eigen computersystemen,...

28 februari 2018 16:36
1 minuut
Billie

Welkom als verkoper bij bol.com!

Leuk dat je een verkoopaccount hebt aangemaakt bij bol.com! We laten je graag kort kennismaken met verkopen via bol.com, zodat je zo snel mogelijk je 1e artikelen kunt verkopen. Veel succes!