Innovaties in jouw verkoopaccount

14 juni 2018 11:06 2 minuten

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het verkopen via bol.com, zijn we altijd bezig met het verder optimaliseren van ons online winkelplatform. Ons team van experts heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan het doorvoeren van verschillende innovaties in jouw verkoopaccount, zodat jij je goed kunt focussen op het ondernemen en wij aan de achterkant zorgen dat alles efficiënt verloopt.

Misschien heb je al wat veranderingen gezien in je account. Dat zou zomaar kunnen, want sommige innovaties zijn al live gegaan in de laatste maanden. Wat is er zoal veranderd:

  • Een verbeterd retourenproces, zodat je als partner zelf retouren achteraf kunt aanmelden of wijzigen.
  • Een nieuw en verbeterd dashboard, waaronder de Prestatiepagina en Mijn Aanbod.
  • Een gebruiksvriendelijke lay-out, ook geschikt voor gebruik op je mobiel.
  • Een prijsanalyse, om de beste prijs van jouw artikel te bepalen en op die manier interessant te blijven voor je klant.
  • Beter inzicht in openstaande relevante acties die ervoor zorgen dat jouw winkel er weer goed bijstaat. Via een notificatie rechtsboven in de menubalk zie je in een oogopslag of er acties openstaan, die je vervolgens eenvoudig kunt bekijken en direct afhandelen.
  • Het is nu ook mogelijk zelf productfamilies aan te maken vanuit je verkoopaccount, van artikelen die je in meerdere maten of kleuren verkoopt. Hoe dat werkt, lees je in deze handleiding.
  • Het is nu mogelijk om zelf je additionele afbeeldingen te verwijderen in je verkoopaccount.

Houd de pop-ups in je verkoopaccount in de gaten voor meer toelichting op de nieuwe functionaliteiten. Ondertussen werken we hard door om het verkoopaccount nog verder te optimaliseren. Alle laatste updates vind je in je verkoopaccount en het nieuwsoverzicht van Zakelijk Verkopen.

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!