Nieuw: bestellingen verzenden via Red je Pakketje

04 oktober 2018 11:00 1 minuut

Om het dagelijks leven van onze klanten samen makkelijker en leuker te maken, is goede levering belangrijk. En daarom is er een nieuwe transporteur toegevoegd in je verkoopaccount. In de bevestiging van je verzending(en) kun je nu namelijk ook kiezen voor NEDWRK – ook wel bekend als Red je Pakketje.

Wat concreet nieuw is, is dat het nu mogelijk is om in de stap Verzending(en) bevestigen aan te geven dat je de bestelling verstuurt met Red je Pakketje. Dat is handig als je al verstuurde via deze partij – of als je overweegt gebruik te gaan maken van hun diensten.

Hoe werkt het?

In het verkoopaccount
Voorheen was het zo dat je, voor het invoeren van een verzending via Red je Pakketje, het veld ‘Anders’ aanklikte. Nu kies je hier voor de optie ‘NEDWRK’. Vervolgens voer je hier je track & trace nummer in, zodat die gedeeld kan worden met de klant en hij zijn pakket kan volgen.

Voor de gebruikers van Automatiseren via bol.com
Maak jij gebruik van de API-koppeling? Ook dan is het nu mogelijk specifiek te kiezen voor Red je Pakketje. Dit door bij het bevestigen van de bestelling de API transporter code ‘RJP’ aan te klikken. Meer informatie vind je op deze pagina.

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!