Nieuw: dagelijkse updates van je scores

11 juli 2018 13:40 2 minuten

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het doorvoeren van verschillende innovaties in jouw verkoopaccount – daarover kun je hier meer lezen. Hierdoor kun jij je nog meer focussen op het ondernemen, terwijl wij zorgen dat alles achter de schermen efficiënt verloopt. Eén van die innovaties is dat je nu dagelijks een update krijgt van jouw scores in het verkoopaccount, in plaats van wekelijks.

Dit omdat we weten dat er onder partners behoefte is aan meer inzicht in de eigen prestaties. Zo kun je directer inspelen op eventuele teruglopende scores en daarmee de kans op een positie in het koopblok vergroten.

Dagelijks up-to-date inzicht in je prestaties

Voorheen kreeg je wekelijks een update van je prestaties in het verkoopaccount; elke maandag werden jouw scores bijgewerkt. Vanaf nu kun je dagelijks een up-todate overzicht van je prestaties bekijken, zodat je beter ziet hoe je winkel ervoor staat en indien nodig direct kunt reageren op eventuele teruglopende scores.

Op tijd geleverd & annuleringen

De prestaties die je bij de huidige of vorige week ziet staan kunnen nog wijzigen, omdat bijvoorbeeld bij orders met een langere levertijd pas later bekend is of de bestelling op tijd was of niet. Hier kun je zien wanneer alle prestaties definitief berekend zijn. Wat dus niet verandert is dat de definitieve score op de servicenormen ‘Op tijd geleverd’ en ‘Annuleringen’ wordt bepaald op woensdag, over orders tot 1,5 week geleden.

Of de weekprestatie die je ziet definitief is, zie je aan het icoontje bij het betreffende weeknummer:

  • Klokje: de prestaties zijn nog niet definitief
  • Vinkje: in deze week heb je voldaan aan de beide servicenormen
  • Kruisje: in deze week is één of beide scores is onvoldoende

Tips voor goede prestaties

Wanneer je regelmatig een kijkje neemt in je verkoopaccount en direct actie onderneemt wanneer nodig, vergroot je jouw kansen op goede verkopen. Bovendien vergroten goede prestaties de kans om in het koopblok te komen. Wil je meer weten over hoe je jouw prestaties kunt verbeteren? Kijk dan hier.

 

 

Nieuws

De verhoging van het lage btw-tarief

De verhoging van het btw-tarief is onderdeel van een verandering van het Nederlandse belastingstelsel.

12 december 2018 11:30
2 minuten
Nieuws

De feestdagen zijn begonnen!

En daar willen we samen met jou de schouders onder zetten.

29 november 2018 11:00
7 minuten
Serviceberichten

Inzicht in de status van je Alles-in-1-facturen

Om je nog beter inzicht te kunnen geven in jouw facturen.

29 november 2018 09:00
1 minuut
Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!