Logistiek via bol.com

Vergroot je verkoopkansen én houd meer tijd over voor jezelf. Als je gebruikmaakt van Logistiek via bol.com, verzorgen wij je gehele fulfilment voor je bol.com bestellingen van Nederlandse en Belgische klanten. Zo houd jij tijd over om te ondernemen.

Leg je voorraad bij ons, wij doen de rest


Naast het verwerken van de bestelling en betaling regelen we de in- en opslag van je artikelen. Verder verpakken en verzenden we je bestellingen en zorgen we voor de retourafhandeling en klantenservice.

Uitgebreide bezorgopties


Met Logistiek via bol.com worden jouw artikelen automatisch een Select-artikel. Zo profiteren jouw klanten altijd van de snelste bezorging en de meest uitgebreide bezorgopties. Deze opties verschillen in Nederland en in België. Maar je klanten zijn wel verzekerd van het meest uigebreide aanbod.

Scherpe tarieven


Voor een vast, scherp tarief regelen wij:
> Opslag in ons distributiecentrum
> Verwerking, verpakking en verzending
> Aanbod in Nederland en België
> Retourafhandeling
> Klantenservice

Ervaringen


Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zeggen andere partners over Logistiek via bol.com.

Ben je op zoek naar meer informatie?

Vul je onderwerp op trefwoord in en we gaan voor je op zoek

Tarievenvergelijker

Vergelijk jouw logistieke kosten met de kosten voor Logistiek via bol.com en ontdek wat Logistiek via bol.com jou kan opleveren.

Doe nu de test

Veelgestelde vragen


1

Welke artikelen zijn geschikt?

– Alleen nieuwe artikelen
– Maximaal 75 x 55 x 45 cm
– Maximaal 10 kg
– Geen gevaarlijke stoffen

2

Heb ik een apart account nodig voor Logistiek via bol.com?

Nee, dat is niet nodig. Als je met Logistiek via bol.com gaat verkopen, kun je in je verkoopaccount aangeven welke artikelen je met Logistiek via bol.com wilt aanbieden.

3

Kan ik ook een deel van mijn assortiment omzetten?

Ja hoor, dat kan. Je geeft zelf aan welke artikelen je wilt omzetten naar Logistiek via bol.com. Zo kun je dus één verkoopaccount gebruiken voor zowel je eigen logistiek als Logistiek via bol.com.

4

Heb ik een apart account voor Nederland en België nodig?

Nee, dat is niet nodig. Als je via Logistiek via bol.com gaat verkopen, kun je in je verkoopaccount aangeven welke artikelen je met Logistiek via bol.com wilt verkopen.

5

Is er een minimale voorraad vereist?

Nee, je mag zelf kiezen hoeveel voorraad je in ons distributiecentrum wil leggen. We raden je aan om te starten met een kleine voorraad: een voorraad voor 2 weken is optimaal. Na de eerste zending kun je zo vaak bij ons aanleveren als je wilt. Voor de opslag betaal je niet. Als je je voorraad om wat voor reden dan ook weer terug wilt hebben, kunnen wij het tegen betaling naar je terugsturen.

Billie

Welkom!

Leuk dat je benieuwd bent naar meer informatie over verkopen via bol.com! Ben je al partner? Verberg dan dit bericht. Ben je geïnteresseerd om partner te worden? Dan vertellen we je graag meer, zodat je aan de slag kunt met een eigen verkoopaccount!